Kissat, kissanpentuja

Luovutetaan kissanpentuja

Kissanpentua hankkimassa?

Tiesitkö, että voit hankkia myös eläinsuojeluyhdistysten kautta?

Eläinsuojeluyhdistyksiä löytyy ympäri Suomea ja niiden hoivissa on paljon kodittomia kissapentuja ja iäkkäämpiäkin kissoja.

Eläinlääkäri on tarkastanut uutta kotia etsivät kissat ja kissanpennut on useimmiten jo valmiiksi rokotettu.

Löytyisikö sinun luotasi rakastava koti kodittomalle kissalle?

Luovutetaan kissanpentuja, kissanpentuja annetaan

CC BY by CesarOntar

46 kommenttia

 1. Etsin meidän kissalle kaveria ( Miu 1v)
  Meidän metsäkissa oli 19v. ja sillä oli myös pieni koira.

  Asun Helsingissä
  tv.Reijo

 2. Ovatko kissat saaneet jo rakastavaa kotia ? Täällä olisi rakastava koti tarjolla 2 kissanpennulle.

 3. OLISIKO 2.LLE TOSI KISSARAKKAALLE IHMISELLE KISSANPENTUA LUOVUTETTAVANA SAVONLINNAN SEUDULLA???

 4. Heips.
  Täältä löytyisi hyvä koti pitkäkarvaiselle kissanpentu pojalle. Meillä on entuudestaan 4 kissaa mutta yksi vielä mahtuisi mukaan. Olemme erittäin kissa rakkaita ja kokemusta kissan hoidosta riittää. ☺Kissaa ei hankita hetken mielijohteessa sillä siintä on kannettava huolta monta monituista ihanaa vuotta… Olisi hyvä, jos kissa löytyisi täältä Varkaudesta sillä haku ei onnistu etempää.

  • Terve.
   Olen nainen jolla on kymmenien vuosien kokemus kissojen hoidosta ja kuntouttamisesta.
   Haluan auttaa teitä samojen ongelmien kanssa.
   Olen ollut eläinlääkärissä töissä hoitamassa kissoja, koiria, heppoja ym ym… n. 4v.

   Ottakaa yhteyttä:
   @: tanja.ahonen0@luukku.com

   TERVEISIN:
   TANJA AHONEN
   KISUT IS MY LIFE

  • minulla on ollut 2 kissaa aiemmin, joista toinen kuoli vuosi sitten

 5. Ihana, pieni, söpö kissanpentu haussa.
  Lupasimme antaa kissanpennun lahjaksi pian 18v-täyttävälle tyttärelle. Meillä on ollut aiemmin koiria ja yksi kissa, joten kokemusta lemmikkien hoidosta löytyy myös tyttäreltä.

 6. Kaksi kissanpentua/nuorta kissaa (mieluiten lyhyt/puolipitkäkarvainen) saa kodin 10-vuotiaan kastraattikissan kaveriksi tilavaan kerrostaloasuntoon sisäkissoiksi. Noin 30 vuoden kokemus kissojen hoidosta.

 7. Etsitään kissanpentua alle vuoden ikäiselle leikatulle tyttökissalle kaveriksi parvekkeelliseen yksiöön. Käydään valjasulkoilemassa.

  Pienen tilan vuoksi voin ajatella vain pentua, enkä aikuista kissaa, jotta toisilleen sopeuttaminen olisi mahdollisimman kivutonta.

 8. Olisin kiinostunut pienestä maatiaiskissanpennusta Jyväskylässä. Meillä on yksi koira ja aikaisempaa kokemusta kissoista.

 9. Täällä olisi 19v nuori nainen kempeleestä ja haluaa kissakaverin. Aikaisempaa kokemusta on nuoresta kissasta (ihan pennusta) mutta oma toiveeni olisi hieman vanhempi (2-4vuotta esimerkiksi) olisi aivan mahtavaa tarjota jollekkin pörröpäälle eläimiä rakastava ihminen❤ ihanaa olisi myös jos jollain ihmeen kaupalla saisikin ilmaiseksi hyvään kotiin. Itsellä ei ole kauhean hyvä rahatilanne, maksimissaan voin maksaa 30e. Kaikista tärkeintä on tietenkin hyvä koti ja hyvä omistaja, ja täältä sitä löytyisi roppa kaupalla!❤

 10. Lahteen maaseudun rauhaan hakusessa kissa. Tarkoitus hankkia kissoja ja koira. Ei lapsia perheessä.

 11. Hyvää joulunalkua! Tässä olisi 31v mies joka haluaisi kissan kaveriksi! Olen kotona vain yksinäni ja olen miettinyt kissan hankkimista kaveriksi! Olen aina ollut kissarakas ihminen ja nyt olen elämässä siinä pisteessä että voisin hankkia kissan lemmikiksi. Asun Turussa isossa kaksiossa missä mauku saisi temmeltää ja olen 85% ajastani kotona yksin. Jos on tietoa mistä kissanpentu kaveriksi voitko ottaa viestillä yhteyttä numeroon 0449801416 ja annetaan kisulle rakastava ja huolehtiva koti! 🙂

 12. Hei. Etsimme kissanpentua maalle ja meidän pikkuneidin kaveriksi. Olemme pieni perhe maalta ja olemme kissaa etsineet. Aikasempaa kokemusta on

 13. Haluaisimme tarjota rakastavan kodin kissanpennulle, joka olisi luovutusiässä juhannuksen 2022 -tienoilla. Emme valitettavasti voi ottaa aikuista kissaa, sillä oma 5 v. arka ja pelokas kissamme ei todennäköisesti suostuisi asumaan toisen aikuisen kissan kanssa. Pentu sen sijaan ei tunnu kissasta uhkalta (meillä on ollut pentu kylässä). Meillä on ollut kissoja jo yli 20 vuoden ajan ja vanhimmat ovat eläneet lähes 20-vuotaiksi. Meillä kissat ovat ulkoilutettavia sisäkissoja, saavat vain kissanruokaa ja eläinlääkärin säännöllistä hoitoa sekä rokotuksia.

  • Minulla olisi yksi narttu pentu vapaana. Luovutus syyskuussa 😊

   • Hei, meillä olisi yhdelle kissan pennulle koti. Onko narttu kissa vielä vapaana? Meillä yksi kissa kaipaisi kaveria😅

   • Hei, jos kissa ei ole vielä mennyt niin täällä olisi luotettava ja rakastava koti yhdelle kissanpennulle🤩 Meillä on ollut kissanpentuja jotka annettiin pois, joten kokemustakin löytyy. Meidän kissa tarvisi kaverin nytten lähiaikoina.🥰

   • Hei,Olisin valmis tarjoamaan pennulle kodin.Asun Espoossa kerrostalossa,lasitettu parveke.Missä päin pentu asustelee? ja paljon maksaa?

    • Hei! Meillä olisi kolme virkeää ja kaunista pentua vielä vailla hyvää kotia. Luovutus 22. 11 (14 vk). 300e.Asumme Varkaudessa. Kysy lisätietoja

 14. Hei, Meillä on 7v villakoira ja haluaisimme sen kaveriksi kissan.olemme hyvin eläinrakkaita, olen myös kasvattaja, Leila

 15. Olisko saatavana yksi tai kaksi kissan pentua tai varttuneempaa leikkikaveriksi ( Cougarille noin 7v )?

 16. Hei! Löytyykö pitkäkarvaista maatiaiskissanpentua 11-vuotiaan leikatun poika kissan kaveriksi? Saisi rakastavan kodin loppuelämäksi. Asutaan Oulussa. Kissoja meillä on ollut aina ja pääsisi ulkoilemaan valjaissa. Tavoitteena olisi saada kissa kesän aikana. Jos kissa löytyy niin ilmoitathan numeroon 0443455293 viestillä.

 17. Oulussa kolme suloista kissanpentua varattavissa. Kasvaneet lapsiperheessä eli ovat tottuneet ihmisiin. Syntyneet 5.5.2022, joten luonteesta vielä vaikea sanoa mitään, mutta aiemman pentueen pennut olleet oikein sosiaalisia ja leikkisiä. Luovutusiässä ovat n. 2 kk päästä.

  Kerrothan, minkälaisen kotiin pentu pääsee.

  Kuvia ja tietoja saa kysymällä, parhaiten tavoittaa tekstiviestillä. Hinta 400 euroa, ja varausmaksu 100 euroa joka vähennetään hinnasta.

  Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.
  0407175097
  Annkal@tutamail.com

 18. Hei. Olisin halukas ottamaan kissanpennun. Olen kasvanut lapsuudesta asti kissojen kanssa. Nyt munulla ei ole kissaa.

 19. Moi. Olisin kissanpentua vailla Porin suunnilla. Eläimiä meillä on ollut aina, pääosin kissoja 🙂 Eläinrakkaaseen ja huoltapitävään perheeseen. Otathan pikaisesti yhteyttä s.postilla tai puhelimitse!
  S.posti: alex.kielo@gmail.com
  Puh.nro: 0466 5506 14

 20. Minulla olisi tarjolla kaunis ja terve,sekä kiltti naaraskissa. Joudun luopumaan siitä, koska 2 muuta kissaa kiusaa sitä. Ei vapaasti ulkoilevaksi ellei ole varmasti turvallinen pihapiiri, eikä ihan heti ennen kuin kotuíutuu. Ei ole ollut valjaissa. Ollut verkotetussa tilassa. Aikuiseen kotiin mieluiten. Mikäli sopiva koti löytyy, kissa ei maksa mitään

 21. Hei!

  Olisiko tyttö pentua tarjolla? Olisin kiinnostunut tarjoamaan kodin (mieluiten sellainen, joka on sisäkissa)..

  Näihin muutamaan kysymykseen jos saisi vastauksen esim sähköpostitse:
  (s.posti: jenna.98@hotmail.com)

  – Onko pentu sisäsiisti? jos on niin millaista vessaa käyttää (katollista vai avonaista)?

  – Mitä ruokaa syö?

  – Onko rokotettu (jos niin onko rokotus passia?)

  – Onko sirutettu?

  – Onko saanut kulkea vapaasti ulona?

  Olen 24-vuotias.
  Asun Voikkaalla/Kouvolassa 2-vuotiaan tyttäreni kanssa kerrostalo kolmiossa.
  Aijempaa kissa kokemusta ei ole paitsi serkkujeni kissoista. Meillä ei asustele eläimiä.
  Kissan hankkimista olen miettinyt jo reilu vuoden ajan.

 22. Hei,

  täällä olisi hyvä maalaiskoti kissanpennulle. On tilaa ulkoilla vapaasti vaikka myyriä ja metsähiiriä jahdaten. Kissa ja kissanpentuja on ollut joten tiedetään miten niitä myös hoidetaan. Kotona on jo 4 vuotias leikattu narttukoira joka metsässä ulkoilulenkillä linnunpoikasia löytäessään nuuhkaisee, nuolaisee ja jatkaa matkaansa eli olisi varmasti innoissaan ja suojeleva kaveri. Pelkkää sisäkissaa en siis halua vaan saa kulkea pihalla vapaana niin kuin koirakin on.

 23. Hei,

  Täällä olisi hyvä kahden aikuisen koti kissalle.
  Asumme kerrostalossa, joten kissan tulisi olla tottunut tai pystyä tottumaan kerrostalo elämään.
  Meillä on kuitenkin lasitettu parveke, jossa kissa voi oleskella, sekä voimme tarvittaessa ulkoiluttaa myös valjaissa.

  Asumme Lahdessa, ja mielellämme noudamme kissan n. 100km säteellä.
  Kissa voi olla pentu tai aikuinen.
  Meillä molemmilla aikaisempaa kokemusta kissoista ja koirista.

 24. Hei.missä päin Suomea kisuli asustaa,ja minkä ikäinen? Olen yksin asuva vanhempi nainen Porista, Turvallinen ja rakastava koti olisi tarjolla

 25. Tarjoan kodin kissanpennulle.Kohta puolin olen jäämässä eläkkeelle. Asun yksin kerrostalossa missä on lasitettu parveke.

 26. Etsin luovutusikäistä poika kissanpentua (uusimaa)! Valkoinen pentu olisi unelma, mutta kaikenväriset kyllä käy. Tarjoan rakastavan ja turvallisen kodin, jossa käymme ulkona valjaissa ja vietämme paljon aikaa yhdessä seikkaillen. Maksan 0-150 riippuen onko pentu jo ennestään rokotettu tai madotettu, mutta hinnasta voidaan vielä keskustella. Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin 🙂
  Sähköpostini: taro.13002@gmail.com

 27. Etsin rakastavaan kotiin kissanpentua (satakunta)
  Kaiken väriset kissat sopivat. Toiveissa sisäsiisti ja leikkisä tyttö tai poika. Hinnasta voidaan keskustella, jos kissaa ei ole rokotettu, madotettu tai leikattu toivon, että otat sen huomioon hinnassa.
  Itsellä on monien vuosien kokemus kissojen hoidosta. Ja olisi tarkoitus opettaa tämäkin kaveri valjaisiin. Kissan noutaminen ei ole ongelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *