Kissat, kissanpentuja

Luovutetaan kissanpentuja

Kissanpentua hankkimassa?

Tiesitkö, että voit hankkia myös eläinsuojeluyhdistysten kautta?

Eläinsuojeluyhdistyksiä löytyy ympäri Suomea ja niiden hoivissa on paljon kodittomia kissapentuja ja iäkkäämpiäkin kissoja.

Eläinlääkäri on tarkastanut uutta kotia etsivät kissat ja on useimmiten jo valmiiksi rokotettu.

Löytyisikö sinun luotasi rakastava koti kodittomalle kissalle?

Luovutetaan kissanpentuja, kissanpentuja annetaan

CC BY by CesarOntar

78 kommenttia

 1. Etsin meidän kissalle kaveria ( Miu 1v)
  Meidän metsäkissa oli 19v. ja sillä oli myös pieni koira.

  Asun Helsingissä
  tv.Reijo

 2. Ovatko kissat saaneet jo rakastavaa kotia ? Täällä olisi rakastava koti tarjolla 2 kissanpennulle.

  • En nyt muista vastasiko jo,mutta mä voisin adoptoida,ja vielä erinomaisella kiitollisuudella,kyllä molemmat kun!Mikä mahtaisi olla hinta näistä kahdesta?

 3. OLISIKO 2.LLE TOSI KISSARAKKAALLE IHMISELLE KISSANPENTUA LUOVUTETTAVANA SAVONLINNAN SEUDULLA???

 4. Heips.
  Täältä löytyisi hyvä koti pitkäkarvaiselle kissanpentu pojalle. Meillä on entuudestaan 4 kissaa mutta yksi vielä mahtuisi mukaan. Olemme erittäin kissa rakkaita ja kokemusta kissan hoidosta riittää. ☺Kissaa ei hankita hetken mielijohteessa sillä siintä on kannettava huolta monta monituista ihanaa vuotta… Olisi hyvä, jos kissa löytyisi täältä Varkaudesta sillä haku ei onnistu etempää.

  • Terve.
   Olen nainen jolla on kymmenien vuosien kokemus kissojen hoidosta ja kuntouttamisesta.
   Haluan auttaa teitä samojen ongelmien kanssa.
   Olen ollut eläinlääkärissä töissä hoitamassa kissoja, koiria, heppoja ym ym… n. 4v.

   Ottakaa yhteyttä:
   @: tanja.ahonen0@luukku.com

   TERVEISIN:
   TANJA AHONEN
   KISUT IS MY LIFE

  • minulla on ollut 2 kissaa aiemmin, joista toinen kuoli vuosi sitten

 5. Ihana, pieni, söpö kissanpentu haussa.
  Lupasimme antaa kissanpennun lahjaksi pian 18v-täyttävälle tyttärelle. Meillä on ollut aiemmin koiria ja yksi kissa, joten kokemusta lemmikkien hoidosta löytyy myös tyttäreltä.

 6. Kaksi kissanpentua/nuorta kissaa (mieluiten lyhyt/puolipitkäkarvainen) saa kodin 10-vuotiaan kastraattikissan kaveriksi tilavaan kerrostaloasuntoon sisäkissoiksi. Noin 30 vuoden kokemus kissojen hoidosta.

 7. Etsitään kissanpentua alle vuoden ikäiselle leikatulle tyttökissalle kaveriksi parvekkeelliseen yksiöön. Käydään valjasulkoilemassa.

  Pienen tilan vuoksi voin ajatella vain pentua, enkä aikuista kissaa, jotta toisilleen sopeuttaminen olisi mahdollisimman kivutonta.

 8. Olisin kiinostunut pienestä maatiaiskissanpennusta Jyväskylässä. Meillä on yksi koira ja aikaisempaa kokemusta kissoista.

 9. Täällä olisi 19v nuori nainen kempeleestä ja haluaa kissakaverin. Aikaisempaa kokemusta on nuoresta kissasta (ihan pennusta) mutta oma toiveeni olisi hieman vanhempi (2-4vuotta esimerkiksi) olisi aivan mahtavaa tarjota jollekkin pörröpäälle eläimiä rakastava ihminen❤ ihanaa olisi myös jos jollain ihmeen kaupalla saisikin ilmaiseksi hyvään kotiin. Itsellä ei ole kauhean hyvä rahatilanne, maksimissaan voin maksaa 30e. Kaikista tärkeintä on tietenkin hyvä koti ja hyvä omistaja, ja täältä sitä löytyisi roppa kaupalla!❤

 10. Lahteen maaseudun rauhaan hakusessa kissa. Tarkoitus hankkia kissoja ja koira. Ei lapsia perheessä.

 11. Hyvää joulunalkua! Tässä olisi 31v mies joka haluaisi kissan kaveriksi! Olen kotona vain yksinäni ja olen miettinyt kissan hankkimista kaveriksi! Olen aina ollut kissarakas ihminen ja nyt olen elämässä siinä pisteessä että voisin hankkia kissan lemmikiksi. Asun Turussa isossa kaksiossa missä mauku saisi temmeltää ja olen 85% ajastani kotona yksin. Jos on tietoa mistä kissanpentu kaveriksi voitko ottaa viestillä yhteyttä numeroon 0449801416 ja annetaan kisulle rakastava ja huolehtiva koti! 🙂

 12. Hei. Etsimme kissanpentua maalle ja meidän pikkuneidin kaveriksi. Olemme pieni perhe maalta ja olemme kissaa etsineet. Aikasempaa kokemusta on

 13. Haluaisimme tarjota rakastavan kodin kissanpennulle, joka olisi luovutusiässä juhannuksen 2022 -tienoilla. Emme valitettavasti voi ottaa aikuista kissaa, sillä oma 5 v. arka ja pelokas kissamme ei todennäköisesti suostuisi asumaan toisen aikuisen kissan kanssa. Pentu sen sijaan ei tunnu kissasta uhkalta (meillä on ollut pentu kylässä). Meillä on ollut kissoja jo yli 20 vuoden ajan ja vanhimmat ovat eläneet lähes 20-vuotaiksi. Meillä kissat ovat ulkoilutettavia sisäkissoja, saavat vain kissanruokaa ja eläinlääkärin säännöllistä hoitoa sekä rokotuksia.

  • Minulla olisi yksi narttu pentu vapaana. Luovutus syyskuussa 😊

   • Hei, meillä olisi yhdelle kissan pennulle koti. Onko narttu kissa vielä vapaana? Meillä yksi kissa kaipaisi kaveria😅

   • Hei, jos kissa ei ole vielä mennyt niin täällä olisi luotettava ja rakastava koti yhdelle kissanpennulle🤩 Meillä on ollut kissanpentuja jotka annettiin pois, joten kokemustakin löytyy. Meidän kissa tarvisi kaverin nytten lähiaikoina.🥰

   • Hei,Olisin valmis tarjoamaan pennulle kodin.Asun Espoossa kerrostalossa,lasitettu parveke.Missä päin pentu asustelee? ja paljon maksaa?

    • Hei! Meillä olisi kolme virkeää ja kaunista pentua vielä vailla hyvää kotia. Luovutus 22. 11 (14 vk). 300e.Asumme Varkaudessa. Kysy lisätietoja

     • Teillä olisi kolme pentua, jos oot noita mun ilmoituksia,mua esitellyt tarkemmin,seurannut,ni Anna plz mulle,ottaakin erinomaisella kiitoksella vastaan,kaikki kolme! Aiempaa kokemusta kissoista on koko ikä,mut varsinaisesti yhden Scatman-kissanpennyn kävin teininä mutsilta salaa hakemassa,ja sai se aut jäädä ku äidin sydän suli,ja hyvän ja pitkän kaksikymmenvuotisen ekämänkin sai!

 14. Hei, Meillä on 7v villakoira ja haluaisimme sen kaveriksi kissan.olemme hyvin eläinrakkaita, olen myös kasvattaja, Leila

 15. Olisko saatavana yksi tai kaksi kissan pentua tai varttuneempaa leikkikaveriksi ( Cougarille noin 7v )?

 16. Hei! Löytyykö pitkäkarvaista maatiaiskissanpentua 11-vuotiaan leikatun poika kissan kaveriksi? Saisi rakastavan kodin loppuelämäksi. Asutaan Oulussa. Kissoja meillä on ollut aina ja pääsisi ulkoilemaan valjaissa. Tavoitteena olisi saada kissa kesän aikana. Jos kissa löytyy niin ilmoitathan numeroon 0443455293 viestillä.

 17. Oulussa kolme suloista kissanpentua varattavissa. Kasvaneet lapsiperheessä eli ovat tottuneet ihmisiin. Syntyneet 5.5.2022, joten luonteesta vielä vaikea sanoa mitään, mutta aiemman pentueen pennut olleet oikein sosiaalisia ja leikkisiä. Luovutusiässä ovat n. 2 kk päästä.

  Kerrothan, minkälaisen kotiin pentu pääsee.

  Kuvia ja tietoja saa kysymällä, parhaiten tavoittaa tekstiviestillä. Hinta 400 euroa, ja varausmaksu 100 euroa joka vähennetään hinnasta.

  Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.
  0407175097
  Annkal@tutamail.com

  • Hei Annu,minulla olisi tässä hakusessa kaksi kissaa,joutaisiko Sinulta kaksi tyttökissa? Olen yksin asuva 44- vuotias juuri lähihoitajakoulun valintakokeeseen menossa oleva nainen,ja nykyään koti-ihminen.Minulla on aiemmin ollut muutamakin kissa,vaikka läheisimpänä Scatman,hän sai hyvän elämän,eli parikymppiseksi!

  • Oi ei,tekisi kyllä nyt mieli varata nuo kaikki,ja meillä on semmounen piha että kissat pystyisivät elämään ihan vapaanakin siinä takapihalla,mutta pihapiiristä eteen päin lenkit jatkuisivatkin valjailla,mikäli eivät valjaisiin toteutettu ole,en ole varma rupeaisi jo itsekään rääkkäämään,sillä kissat tulisivat tänne laitakaupunkiin,pikemminkin maalaisympäristöön,ja asumuskin on rivi- paritalo että se on kuin vähän omassa kotitalossa olis!

 18. Hei. Olisin halukas ottamaan kissanpennun. Olen kasvanut lapsuudesta asti kissojen kanssa. Nyt munulla ei ole kissaa.

 19. Moi. Olisin kissanpentua vailla Porin suunnilla. Eläimiä meillä on ollut aina, pääosin kissoja 🙂 Eläinrakkaaseen ja huoltapitävään perheeseen. Otathan pikaisesti yhteyttä s.postilla tai puhelimitse!
  S.posti: alex.kielo@gmail.com
  Puh.nro: 0466 5506 14

 20. Minulla olisi tarjolla kaunis ja terve,sekä kiltti naaraskissa. Joudun luopumaan siitä, koska 2 muuta kissaa kiusaa sitä. Ei vapaasti ulkoilevaksi ellei ole varmasti turvallinen pihapiiri, eikä ihan heti ennen kuin kotuíutuu. Ei ole ollut valjaissa. Ollut verkotetussa tilassa. Aikuiseen kotiin mieluiten. Mikäli sopiva koti löytyy, kissa ei maksa mitään

  • Onko vielä tarjolla? Olisi tarjolla koti missä 5v kissa kaveria vailla.. tyttökissa Olisi jo kotona

  • Helou,ja sepä ikävää,mutta onni onnettomuudessa tietty meidän kannaltamme nyt,kun tarjolla uusi ihana kissaystis! Tiäks,ku mä just asun tommoses pari- omakotitalon omasta,omine laajempimekin takapihoineem,ja onhan syli keksitty,ja ehkäpä jollain ilveellä onnistuttaisiin jopa baljaskoulutuksessa, tai sit teemme niin ei että mennään aina mun adoptioisän,joka myös kaikki neljä täysikäistä lastani lapsenlapsi on,niin kunnon la sen helmaan kissan kanssa vähän uusia paikkoja tunnustelee, ihan tän kissan ehdoilla ja impulssien ja riehsantumisten mukaan,lapsi on terve kun leikkii!

 21. Hei!

  Olisiko tyttö pentua tarjolla? Olisin kiinnostunut tarjoamaan kodin (mieluiten sellainen, joka on sisäkissa)..

  Näihin muutamaan kysymykseen jos saisi vastauksen esim sähköpostitse:
  (s.posti: jenna.98@hotmail.com)

  – Onko pentu sisäsiisti? jos on niin millaista vessaa käyttää (katollista vai avonaista)?

  – Mitä ruokaa syö?

  – Onko rokotettu (jos niin onko rokotus passia?)

  – Onko sirutettu?

  – Onko saanut kulkea vapaasti ulona?

  Olen 24-vuotias.
  Asun Voikkaalla/Kouvolassa 2-vuotiaan tyttäreni kanssa kerrostalo kolmiossa.
  Aijempaa kissa kokemusta ei ole paitsi serkkujeni kissoista. Meillä ei asustele eläimiä.
  Kissan hankkimista olen miettinyt jo reilu vuoden ajan.

 22. Hei,

  täällä olisi hyvä maalaiskoti kissanpennulle. On tilaa ulkoilla vapaasti vaikka myyriä ja metsähiiriä jahdaten. Kissa ja kissanpentuja on ollut joten tiedetään miten niitä myös hoidetaan. Kotona on jo 4 vuotias leikattu narttukoira joka metsässä ulkoilulenkillä linnunpoikasia löytäessään nuuhkaisee, nuolaisee ja jatkaa matkaansa eli olisi varmasti innoissaan ja suojeleva kaveri. Pelkkää sisäkissaa en siis halua vaan saa kulkea pihalla vapaana niin kuin koirakin on.

 23. Hei,

  Täällä olisi hyvä kahden aikuisen koti kissalle.
  Asumme kerrostalossa, joten kissan tulisi olla tottunut tai pystyä tottumaan kerrostalo elämään.
  Meillä on kuitenkin lasitettu parveke, jossa kissa voi oleskella, sekä voimme tarvittaessa ulkoiluttaa myös valjaissa.

  Asumme Lahdessa, ja mielellämme noudamme kissan n. 100km säteellä.
  Kissa voi olla pentu tai aikuinen.
  Meillä molemmilla aikaisempaa kokemusta kissoista ja koirista.

  • Minulla olisi 7-vuotias leikattu uroskissa. On sisäsiisti, mutta tykkää käydä myös ulkona. 3 viimeistä vuotta asunut rivitalossa, aikaisemmin kerrostalossa. On viihtynyt molemmissa.
   Syö normaalia kissan kuiva- ja märkäruokaa.
   Sirutettu on.
   Rokotustodistus löytyy.
   Luovun kissasta koska olen jäämässä eläkkeelle ja tarkoitus on matkustella enemmän koti- ja ulkomailla.

 24. Hei.missä päin Suomea kisuli asustaa,ja minkä ikäinen? Olen yksin asuva vanhempi nainen Porista, Turvallinen ja rakastava koti olisi tarjolla

 25. Tarjoan kodin kissanpennulle.Kohta puolin olen jäämässä eläkkeelle. Asun yksin kerrostalossa missä on lasitettu parveke.

 26. Etsin luovutusikäistä poika kissanpentua (uusimaa)! Valkoinen pentu olisi unelma, mutta kaikenväriset kyllä käy. Tarjoan rakastavan ja turvallisen kodin, jossa käymme ulkona valjaissa ja vietämme paljon aikaa yhdessä seikkaillen. Maksan 0-150 riippuen onko pentu jo ennestään rokotettu tai madotettu, mutta hinnasta voidaan vielä keskustella. Vastaan mielelläni myös lisäkysymyksiin 🙂
  Sähköpostini: taro.13002@gmail.com

 27. Etsin rakastavaan kotiin kissanpentua (satakunta)
  Kaiken väriset kissat sopivat. Toiveissa sisäsiisti ja leikkisä tyttö tai poika. Hinnasta voidaan keskustella, jos kissaa ei ole rokotettu, madotettu tai leikattu toivon, että otat sen huomioon hinnassa.
  Itsellä on monien vuosien kokemus kissojen hoidosta. Ja olisi tarkoitus opettaa tämäkin kaveri valjaisiin. Kissan noutaminen ei ole ongelma.

  • Minulla olisi 9.11.22 syntynyt kissanpentu. Maatiainen .Allergian vuoksi luovutaan. On sisäsiisti,leikki. lääkärintodistus on, rokotettu ja madotettu. Myös kissan wc saa mukaan ja raaputuspuu. Hinta 100 euroa

   • Olisin kiinnostunut ostamaan tämän kissan ja voisin tulla hakemaan 24.3.2023 ja ei ole kotona kissaa tällä hetkellä

 28. Hei,,olisin tai me saada pikkuinen kissan pentu,,minulla on 11v jack russeli narttu,vanhin russeli lähti sinne omaan taivaaseen,,mami tykkää kissoista,mutt on tavannut vain aikuisia kissoja,,,

 29. Hei, kolmen hengen perhe (2 aik ja nuori) sekä seniori koira Pohjois-Pohjanmaalta etsivät kissaa tai pentua erittäin odotetuksi, uudeksi perheenjäseneksi. Asumme omakotitalossa ja elomme on rauhallista. Silloin tällöin meillä on ollut kaksi hoitokissaa, joten kissan olisi hyvä tulla toimeen myös muiden eläinten kanssa.
  Toiveissamme olisi lyhytkarvainen, rauhallinen mutta sosiaalinen, sisäsiisti, hoitotoimenpiteisiin tottunut sisäkissa joka on terve ja rokotettu. Plussaa, jos kissa on tottunut myös autolla matkustamiseen. Tarvikkeita meiltä jo löytyy mm. vessa ja raapimapuu, sellaisille ei ole lähtökohtaisesti tarvetta kissan mukana. Myös Porin seudulta kuljetus voisi olla mahdollista, mikäli sieltä suunnalta sattuisi löytymään uutta kotia etsivä kissa.

 30. Hei. Haaveilisin poikaystäväni kanssa pientä kolli kissaa 14vko – 1-2v täällä Jyväskylässä.
  Haluisin terveen, rokotetun sirutetun ja madotetun kissan
  Kissa saisi rakastavaisen ja lämpimän kodin.
  Kissa ei tulisi ulkoilemaan vapaana vaan valjaissa.

 31. Haluaisimme mieheni kanssa pienen kissanpennun 5 vuotiaille leikatulle poikakissalle on sisäsiisti asumme luhtitalossa mieluusti Oulun alueelta asumme raahessa

 32. Mummeli Humppilassa haluaisi pikkuisen kissun seurakseen. Asun yksin omakotitalossa ja omaa pihaa on ulkoiluun. Minun paras ystäväni Aku-kissa nukkui pois äskettäin 23-vuotiaana ja nyt olisi tilaa sydämessä uudelle ystävälle.

  • Täällä on musta ja vähän valkoista poikakissa Veikko.
   Vanhempi kissa ei hyväksy tätä ja kokoajan murisee ja sähisee pienemmälle.

   • Voi,Veikko kuulostaa rakastettavalta,ja minulla rivitalo runsaan luonnon keskellä,joten pihan ulkopuolella lenkkeilyihin olisin varautunut valkaisuun toteuttamalla,tai sitten rinnalla (eräs siskon kissa tuli) olen aiemmin tuolta kysellyt kahta tyttökisdaaa mutta tä kolmas kattimus kruunais sen,ja jollen noita tyttöjä saa,ottaisin tämän silti!Olen suunnitellut hoitoalan,ja minulla onkin juuri lähihoitaja koulun tentti.

 33. Pienet ihanat luovutusikäiset leopardikuvioiset bengalipennut etsii rakastavaa kotia. Pentujen vanhemmat ovat bengaleja, pennut luovutetaan kotikissoina. Naaras ja uros kissat juuri luovutusiässä (yli 14vko) Pennut ovat tottuneet lapsiin, ihmisrakkaita ja seurallisia. Ne osaavat käydä hiekkalaatikolla, käyttää raapimispuuta, läheisyydenkipeitä ja leikkisiä. Pennut luovutetaan uuteen kotiin madotettuina, rokotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin kokonaisvaltaisesti tarkastamina. Alla olevasta linkistä pääset ottamaan yhteyttä ja saat lisätietoa! Pääkaupunkiseutu https://m.tori.fi/vi/114528772.htm

  • Linkki ei toiminut,mutta tässä hoitoalalle vaihtamassa oleva 44 wee pienrivitalossa jo yksin elävä kun lapset muuttaneet pesästä. Aiempi vankka kokemus kissoista on, viimeisin kissa,Scatman,jonka kävin hakee 17 wee sai hyvän elämän parikytä wee. Toivoisin 2-3 pentua,niin saako alennusta tai maksuaikaa,kun kattelin että 600 euroa Tsipale,en kehtaa pyytää äidiltä lainaa,ja jos yhdenkin maksan heti kaatuu kissojen ja minun loppukuun yhteiselo sitten siihen. Mun mielestä nää on neuvoteltavissa, kunhan nyt tapaatte minut, ja luonani tarjoutuisi kissoja ajatellen virikkeelloset ja heidän leikkejään tukevat puitteet.

 34. Hei!
  Olisiko 2kissanpentua saatavana savonlinnan seudulta?
  Saisivat luotani hyvän ja rakastavan kodin.
  Hinta max:100€

  • Hox, minullakin haussa 2-3 kissanpentuja,saa olla eri puolueista, ja pitääkin jos yhdet pennut tekis. Minulla on nyt,lasten muutettua pesästä, ja hoitoalan hommien uudelleen koulutussuunittelun vuoksi, kaikki tarvittavat energia ja rakkaus kissojen hankkimista varten,ja aiempi,pitkäaikaisin ja läheisimmäksi jäänyttä,Scatman-kulta eli hyvän elämän 20-vuotiaaksi.Whkä kun pääsi ulos millon halus,mut tää lötkökatti viihty sisäl.Nykyisissäkin puitteissa meidän on helppo pujahtaa ulos riehumaan näidenkin kissojeni kanssa jos te kiltit niitä mulle annatte/myytte!

  • Voi kun tärppäis,jos sulla nyt tärppää ni Indio plz minuakin,kun mä ja juurikin 2-3 pentua tässä etsiskelen, sillä en usko kolmen olevan yksiössä liikaa,sillä meillä on oma turvallinen takapiha, plus metsissä hän voisimme kulkea ainaki alkuun hihnois,mut jos kissat oppii seuraamaan,niin kyl mä sen verran noita eläimiä ajattelen,että haluan niiden olot tehdä mahdollisimman Lu nteviksi ja mukaviksi.

 35. Etsin 1v kissalleni kaveria mieluusri tyttö, ja pentu, jyväskylästä, hinta 50-100€

 36. Moi😊 meidän pikku perhe etsii tyttö kissan pentua. Minulla on ollut kissoja lapsuuden kodissa ja sen jälkeen myös. Asun kuopion lähellä ja me tarjotaan rakastava koti

 37. Etsitään perheeseen ihan tavallista kissanpentua 2 luokkalaiselle yksinäiselle pojalle kaveriksi. Asiasta on nyt keskusteltu ja mietitty tarpeeksi ja tultu tulokseen että pikkumiuku olisi ihan kiva karvakaveri meille 🙂
  Tarjoamme hyvän kokoelämän kodin kissalle ja ymmärrämme sen että kissan elinikä lähentelee 20 vuotta. On myös paljon kokemusta kissoista, meillä oli kasvaessani perheessä kaksi maatiaiskissa ja mieheni äidillä on nyt kaksi kissaa. Perjaatteenvuoksi en kissasta halua maksaa koska tiedän että pentuja on ongelmaksi asti.

 38. Hei! Meille etsitään kotiin lapsille iloksi kilttiä, sisäsiistiä, rokotettua ja madotettua (huom!todistukset) kissaa, joka ottaa kontaktia ihmisiin. Mielellään nuorempi kissa, joka ei pudottele esineitä. Jos kysymyksessä uroskissa, silloin mielellään leikattu. Rakastava ja huolehtiva koti tarjolla. Mielellään ei yli 100 Euron hintaa.

 39. Hei! Rakastava koti etsii siistiä ja kilttiä sisäkissaa, jolla rokotukset ovat kunnossa. Meillä on lapsiperhe ja tilaa temmeltää täällä Oulun seudulla. Mielellään rokotustodistukset.

 40. Minulla on ollut rotu ,että kotikissoja. Viikko sitten Milla kissani pääsi kissojen taivaaseen 18 vuotta vanhana. Toiveissa olisi pitkäkarvainen tyttö kissa.Asumma omakotitalossa ja on myös tilava kissatarha ulkona aidattu joka puolelta.Pentu olisi siis toiveessa , toivottavasti löytyy sopiva ,olemme eläkkeellä oleva pariskunta 70v ja 63v.

 41. Heiii,

  Meidän 5v kollilta pikkuveikka lähti kissojen taivaaseen. Nyt etsimme kollipentua nykyisen kaveriksi.
  Neillä on yli 10vuoden kokemus kissoista ja pentu tulisikin turvalliseen ja rakastavaan lapsiperheeseen (lapset 10v ja 12v)

  Asumme Ylöjärvellä

  Säpo tuire.wilkman@outlook.com
  Puh 045 111 3113

 42. Hei, lähihoitajakoulun valintakokeet Juri edes täl 44 wee naisella,lapset lentäneet jo pesästä,ja mä asun nyt semmosest paritalossa,mut että luontoa on,ja vedinkin kissoja ulos, ja mulle olisi nyt haussa joko kaksi tyttökissa ja kollissa, tai sitten kaksi leikattua kollia ja tyttö, äiti on jotenkin iskostunut minuun että tyttökissoilla tulisi aina olla oikeus kokea se äitiys ja tehdä pennut.

 43. Ajattelin nyt vielä tehdä yhden ilmoituksen,missä suoraan esittäisin toiveen millaisia pentuja,ja esim väri,sitten haussa,mutta kun tajusin ettei voi nimetä vain totutunlaista ihanaa,sillä todennäköisesti vielä ihastun jonain päivänä kissaan,jollaista en tiennyt olevankaan. Joten jos mulle nyt riittää,että tuon sitä tässä aika pontevasti julki,että mä olisin sitten halukas ottamaan useemman kattiimuksen,ja sillä tavalla eri pentuista että voi, kun olen aina lemmikeilleni luvannut,että ainakin yhdet pennut teetetään. Onko myös noloa kysyä,joko saako maksaa erissäaö,tai maksuaikaa,etenkin nyt jo useampi pentu tuleekin sitten kerralla,ja on joulutkin tmv.!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *